GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Θα υπερασπιστούμε τις αξίες και τις αρχές που πρέσβευε ο Γεώργιος Παπανδρέου

Τρισάγιο τελέστηκε στον τάφο του Γεώργιου Παπανδρέου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών όπου το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βα...

Τρισάγιο τελέστηκε στον τάφο του Γεώργιου Παπανδρέου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών όπου το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στον ιστορικό ρόλο και την ιστορική διαδρομή του «Γέρου της Δημοκρατίας», υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο, τις αξίες και αρχές για τις οποίες αγωνίστηκε εκείνος και οι οποίες, όπως τόνισε, παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και η Ένωση Κεντρώων τις τηρεί απαρέγκλιτα από την ίδρυσή της.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο που έπαιξε ο ιδρυτής του Κέντρου σε μείζονα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας, όπως η Παιδεία, ο Ανένδοτος αγώνας, η κοινωνική πολιτική και η προάσπιση της Δημοκρατίας. Ο κ. Λεβέντης, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, δεσμεύτηκε ότι το κόμμα του θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο όλες τις αξίες και τις αρχές που πρέσβευε ο Γεώργιος Παπανδρέου και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν την Ένωση Κεντρώων, ώστε να αποτελέσει σημαίνοντα ρόλο στην ελληνική πολιτική ζωή.
Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι η Ένωση Κεντρώων θα διπλασιάσει τα εκλογικά της ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές και ζήτησε από τους βουλευτές, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος να δώσουν καθημερινό αγώνα για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση