GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη του ΠΑΣΟΚ...

Με στόχο να βρεθεί υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος να μπορεί να συσπειρώσει δυνάμεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κ...

Με στόχο να βρεθεί υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος να μπορεί να συσπειρώσει δυνάμεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ έγινε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Les Lazaristes τρίωρη συνάντηση νυν και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

Από πλευράς ΚΙΝΑΛ συμμετείχαν μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Παντελής Κουκουλεκίδης, ο Γιάννης Μαγκριώτης ως επικεφαλής της Κίνησης Προοδευτικοί Πολίτες) και πρώην στελέχη της αυτοδιοίκησης (Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Άννα Μίχου, Κώστας Παπαδόπουλος) κα.

Στη συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν συνολικά γύρω στα 50 άτομα ο κ.Μπόλαρης είπε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν μια προγραμματική σύγκλιση και ένα πρόσωπο, προκειμένου να συσπειρωθούν ευρύτερες δυνάμεις της κεντροαριστεράς στις περιφερειακές εκλογές ώστε να ανατραπεί η σημερινή διοίκηση της περιφέρειας την οποία χαρακτήρισε ανίκανη και αποτυχημένη.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η θέση που εξέφρασε ο κ.Βερναρδάκης.

Με την προοπτική αυτή συμφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά από τα πρώην και νυν στελέχη του ΚΙΝΑΛ αν και κάποιοι έθεσαν ορισμένες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα ο κ. Μαγκριώτης είπε μεταξύ άλλων ότι τέτοιου είδους συγκλίσεις θα πρέπει να αναζητηθούν όχι μόνο στην περιφέρεια αλλά και στον δήμο Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο κ. Μπόλαρης είπε ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της γενικότερης στροφής του στις συνεργασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναζητά εναγωνίως μία μη κομματική λύση για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θεωρεί ότι ο καταλληλότερος χώρος για την εύρεση υποψηφίου είναι η δεξαμενή των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Στο δια ταύτα: Αποφασίστηκε να σχηματιστεί εντός των επόμενων ημερών μία επιτροπή από στελέχη τα οποία παρευρέθηκαν στη συνάντηση και ενδεχομένως και άλλα που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντα παρότι προσκλήθηκαν, η οποία θα διερευνήσει τη δυνατότητα συγκρότησης ενός τέτοιου ευρύτερου σχήματος από ΣΥΡΙΖΑ και δυνάμεις της κεντροαριστεράς.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/mistiki-sinantisi-ipourgon-tou-siriza-me-stelechi-tou-pasok?fbclid=IwAR0ZBTA5lxeWDNxaSbm8VwAf3gSTcN9DG1rWTo87mAqIq_Dhw517l5RfpaY

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση