GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενικό απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά-Ραφήνα-Λαύριο

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγα...

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 και 10 Μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά. Μόνο τα δρομολόγια προς τον Αργοσαρωνικό γίνονται κατά την κρίση των πλοιάρχων. Επίσης, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα και Λαύριο.

Κλειστές είναι ακόμη οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Πρίνου Καβάλα-Θάσος, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για την ακριβή ώρα αναχώρησης των πλοίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση