GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμύρες και κατολισθήσεις προκάλεσε η κακοκαιρία στη Ζάκυνθο - ΦΩΤΟ

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε τη Ζάκυνθο το Σάββατο. Ιδιαίτερα στην περιοχή του Αλυκανά που ο...

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε τη Ζάκυνθο το Σάββατο.

Ιδιαίτερα στην περιοχή του Αλυκανά που ο όγκος βροχής που έπεσε σε ελάχιστα λεπτά ήταν τέτοιος ώστε χωράφια, δρόμοι και οικίες σπιτιών να γίνουν μια απέραντη λίμνη.

Δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που το νερό μπήκε μέσα στα σπίτια προκαλώντας ζημιές.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λ. Νιοτόπουλος, ο Δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς και οι Προϊστάμενοι των Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφερειακής ενότητας και Δήμου. Το πρόβλημα φαίνεται πως εντοπίζεται κυρίως στους στενού εύρους αγωγούς ομβρίων υδάτων που διασχίζουν κατά μήκος τα παρόδια χαντάκια της περιοχής.

Οικογένειες καταβάλουν προσπάθειες να καθαρίσουν τα σπίτια τους από την λάσπη και τα νερά, πριν πέσει η νύχτα.

Από τις βροχοπτώσεις αλλά και τη μετασεισμική ακολουθία κατολισθήσεις προκλήθηκαν στη δημοτική οδό που οδηγεί από την Αγία Μαρίνα στο Γύρι με αποτέλεσμα να έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων που πλέον γίνεται από Κοιλιωμένο. Το ίδιο και στη Λιθακιά στην Περιοχή «Αυγέρη».

Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση