GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερά Μονή Βατοπαιδίου: Καλά στην υγεία του ο Ηγούμενος Εφραίμ - ΦΩΤΟ

Καλά στην υγεία του είναι ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου, Εφραίμ, ο οποίος αναχώρησε ήδη από το νοσοκομείο Γρεβενών μετάαπό τροχαίο πο...

Καλά στην υγεία του είναι ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου, Εφραίμ, ο οποίος αναχώρησε ήδη από το νοσοκομείο Γρεβενών μετάαπό τροχαίο που συνέβη νωρίς το απόγευμα, στο τελευταίο τούνελ της Εγνατίας Οδού πριν από την πόλη των Γρεβενών, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Καλά στην υγεία του είναι ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. κ. Εφραίμ, οι δύο μοναχοί και ο λαϊκός οδηγός που τον συνόδευαν μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη κοντά στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα το όχημα εξετράπη της οδού, λόγω παγωμένου δρόμου.
Mεταφέρθηκαν όλοι στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε ότι ο γέροντας και ένας αδελφός δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ενώ ο άλλος αδελφός και ο λαϊκός έχουν ελαφρά τραυματιστεί. Ο Γέροντας και ο ένας εκ των αδελφών έχουν ήδη αναχωρήσει από το νοσοκομείο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση