GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η περίεργη... συνήθεια της βασίλισσας - Τι αποκαλύπτει πρώην σεφ των Ανακτόρων

Βιβλίο ετοιμάζεται να εκδώσει ο Ντάρεν ΜακΓκρέιντι ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει σεφ των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και μαγεί...

Βιβλίο ετοιμάζεται να εκδώσει ο Ντάρεν ΜακΓκρέιντι ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει σεφ των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και μαγείρευε αποκλειστικά για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Ντάρεν στο βιβλίο του αποκαλύπτει μικρά μυστικά της βασίλισσα που αφορούν στις συνήθειές της τόσο στη διατροφή όσο και στο σαβουάρ βιβρ στο τραπέζι.

Όπως γράφει, η Ελισάβετ έτρωγε την μπανάνα με μαχαιροπίρουνο "για να μην μοιάζει με μαϊμού".

Της αρέσει να κόβει τα δύο άκρα και μετά την ξεφλουδίζει και την κόβει κατά μήκος ώστε να την τρώει κομμάτι κομμάτι, αναφέρει ο πρώην σεφ του Μπάκιγχαμ.

Το φρούτο ήταν το τελευταίο πιάτο του γεύματος και σερβίρεται αντί γλυκού, όπως λανθασμένα θεωρούν οι άσχετοι με το Πρωτόκολλο.

"Δεν της αρέσει το φαγητό. Απλώς τρώει για να ζει σε αντίθεση με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο που λατρεύει το φαγητό. Τον ενδιαφέρει το φαγητό. Θέλει να ξέρει τα πάντα, ένώ η βασίλισσα δεν ενδιαφέρεται" τονίζει ενώ δηλώνει ότι απολάμβανε να μαγειρεύει γιατα δείπνα για επισήμους.

"Θα χρησιμοποιούσαμε το πορσελάνινο σερβίτσιο από τη στέψη της βασίλισσας Βικτωρίας. Η Ελισάβετ επιβλέπει το μενού, επιλέγει τι θέλει, αν έχουμε αρκετή ποσότητα από φασιανό, γαλοπούλα, πέρδικα. Της άρεσε το φαγητό από τις εκτάσεις της και ήθελε το δείπνο να προέρχεται από εκεί" τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση