GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογένεια Καπελώνη: Πίεσαν πολύ τον Μάνο να πάει στα γραφεία της Χ.Α.

Του Αλέξανδρου Κόντη Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της οργάνωσης, η οικογένεια του Μ. Καπελώνη συνεχίζει τον...

Του Αλέξανδρου Κόντη

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της οργάνωσης, η οικογένεια του Μ. Καπελώνη συνεχίζει τον αγώνα της εναντίον της Χρυσής Αυγής και αποκαλύπτει όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας.

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την επίθεση αγνώστων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και την εν ψυχρώ δολοφονία του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη και του 22χρονου Μάνου Καπελώνη.

Η αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια του δεύτερου, εναντίον της Χρυσής Αυγής, ώστε η οργάνωση να παύσει να καπηλεύεται την εικόνα και το όνομά τους, απορρίφθηκε από το δικαστήριο πριν από μερικούς μήνες.

Οι γονείς του Μάνου Καπελώνη ετοιμάζονται να καταθέσουν έφεση, καθώς η Χρυσή Αυγή δεν έχει σεβαστεί την επιθυμία τους να μην χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες του γιου τους στα γραφεία και τις εκδηλώσεις της.

Σε συνέντευξή της στην Realnews της προηγούμενης Κυριακής, η Ουρανία-Σμαράγδα Καπελώνη αποκαλύπτει ότι ο γιός της είχε δεχθεί έντονες πιέσεις ώστε εκείνο το απόγευμα να δώσει το παρόν στα γραφεία του Νέου Ηρακλείου.

Παράλληλα, η μητέρα του 22χρονου, τονίζει ότι ο Μάνος δεν ήταν κανονικό μέλος της Χρυσής Αυγής και απευθύνει κάλεσμα στον πολιτικό κόσμο να υποστηρίξει τον αγώνα που δίνει η οικογένεια εναντίον της οργάνωσης.

Η Ουρανία-Σμαράγδα Καπελώνη παραχώρησε στη Realnews και μια φωτογραφία του γιού της, διαφορετική από εκείνη που χρησιμοποιεί η οργάνωση για να καπηλευτεί τον χαμό του…

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα της Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση