GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα γεγονότα της Πάτρας - Η αντίδραση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή κα...

Γνωστή έγινε πριν από λίγο η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα γεγονότα στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ολυμπιακός τιμωρείται με πρόστιμο 60.000 ευρώ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Δικαιωθήκαμε πανηγυρικά

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό την της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφορικά με τα γεγονότα της Πάτρας στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Όπως σχολιάστηκε από επίσημα χείλη της πειραϊκής ΠΑΕ, «η απόφαση αποτελεί πανηγυρική δικαίωση του Ολυμπιακού».

Επίσης, στελέχη του συλλόγου, μεταφέροντας την άποψη της διοίκησης, έλεγαν ότι «το δικαστήριο δέχθηκε ότι όλα ξεκίνησαν από προβοκάτορα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός».

Παράλληλα, από την Πλατεία Αλεξάνδρας διευκρίνιζαν ότι «το πρόστιμο των 60.000 ευρώ αφορά την ένταση που υπήρξε στις εξέδρες» και κατέληγαν πως «η Επιτροπή ήταν παμψηφεί απαλλακτική, όπως και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ-Άρης που επίσης επιβλήθηκε μόνο με πρόστιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση