GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη: Κοριτσάκι δύο μηνών έχασε τη ζωή του- Το πέταξε η μητέρα του από το αυτοκίνητο

Με την αποτρόπαια πράξη μιας 32χρονης γυναίκας ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στο Μπαλί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας washingt...

Με την αποτρόπαια πράξη μιας 32χρονης γυναίκας ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στο Μπαλί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας washington post, η μητέρα πέταξε από το αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει την μόλις δυο μηνών κόρη της.

Η Αμερικανίδα η οποία φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη, αφού πέταξε την μικρή της κόρη έξω από το αυτοκίνητο, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας και η ίδια έξω στον δρόμο, αναφέρουν οι Αρχές στην Ινδονησία.

Σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της αστυνομίας Nyoman Wiarajaya, ανέφερε πως οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν ακόμα να ανακρίνουν την μητέρα για το περιστατικό καθώς πάσχει από σοβαρή μορφή κατάθλιψης.

Ο οδηγός και συνοδός της 32χρονης μητέρας υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η ίδια πήδηξε από το αυτοκίνητο χωρίς καμία προειδοποίηση ενώ νωρίτερα είχε πετάξει το ίδιο της το παιδί.

Μάλιστα το μικρό κορίτσι χάθηκε κατά την πτώση, αλλά στη συνέχεια το βρήκαν κάποιοι χωρικοί σε σοβαρή κατάσταση σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο όπου η μητέρα του πήδηξε από το αμάξι. Δυστυχώς, το δυο μηνών κοριτσάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε περίπου επτά ώρες μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ήταν από την Καλιφόρνια και γέννησε το κοριτσάκι της στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση