GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Όταν Ένοπλες Δυνάμεις, λαός και Εκκλησία είναι μαζί, τότε το έθνος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί

«Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο λαός και η Εκκλησία είναι μαζί, τότε ένα έθνος δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα» δήλωσε ο υπουργός...

«Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο λαός και η Εκκλησία είναι μαζί, τότε ένα έθνος δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος,με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Άμυνας:

«Ανήμερα της γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, θέλω μέσα από την καρδιά μου, να ευχηθώ χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς, στους στρατεύσιμους, στους εθνοφύλακες, στο πολιτικό προσωπικό και στους βετεράνους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εύχομαι η Υπέρμαχος Στρατηγός να είναι πάντα δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις και στις οικογένειες των στελεχών μας, που είναι το κύριο οπλικό σύστημα της χώρας, προκειμένου να διαφυλάττουν την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα και παράλληλα να συνεχίζουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Σε δύσκολες στιγμές, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες σε κάθε άκρη της πατρίδας μας, προσφέροντας με το δυναμικό τους ό,τι καλύτερο μπορούν για την κοινωνία και εισπράττουν τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο λαός και η Εκκλησία είναι μαζί, τότε ένα έθνος δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση