GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος διπλωμάτη - Δύο εκατομμύρια ευρώ εντοπίστηκαν στους λογαριασμούς του

Σε χρυσοφόρα προσωπική επένδυση φαίνεται ότι είχε μετατρέψει ο Έλληνας πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη τις βίζες και τα διαβατήρια ...

Σε χρυσοφόρα προσωπική επένδυση φαίνεται ότι είχε μετατρέψει ο Έλληνας πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη τις βίζες και τα διαβατήρια σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Δημοκρατία''.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του διπλωμάτη βρέθηκαν καταθέσεις ύψους 2.000.000 ευρώ.

Από την έφοδο του κλιμακίου των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και ο έλεγχος στο πορτπαγκάζ αποκάλυψε σφραγίδες του προξενείου, διαβατήρια και άλλα δημόσια έγγραφα .

Ο συγκεκριμένος διπλωμάτης καθαιρέθηκε από πρόξενος, δικάζεται αυτές τις ημέρες από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ενώ εκκρεμεί σε βάρος του και πειθαρχική δίωξη στο υπουργείο Εξωτερικών με το ερώτημα της απόλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση