GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ για τα ημερολόγια: Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει ΕΔΕ για τον "εαυτό" του- ΒΙΝΤΕΟ

«Περίεργο» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ το γεγονός ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για το ημερολόγιο υπηρεσιακής έκ...

«Περίεργο» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ το γεγονός ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για το ημερολόγιο υπηρεσιακής έκδοσης του ίδιου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ..

Ο Γρηγόρης Γερακαράκος μιλώντας στοn ANT1 τόνισε ότι πλέον το λόγο έχουν οι εισαγγελικές Αρχές και διερωτήθηκε αν «η ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την έκδοση των ημερολογίων θα υποστεί δίωξη για τη δυσφήμιση του Σώματος».

Όσο αφορά στο περιστατικό του Πρωτοδικείου και τη σχετική Ένορκη Διοικητική Εξέταση, είπε πως οι αστυνομικοί την είχαν ζητήσει από την πρώτη στιγμή και διερωτήθηκε «πώς γίνεται όμως, όταν κάνεις μία έρευνα, να μη γίνεται σε όλο του φάσμα».

«Το Αρχηγείο κατάλαβε ότι πρέπει να γίνει έρευνα στους συνδικαλιστές, στους αιρετούς που βγαίνουν;», συμπλήρωσε και τόνισε:

«Δεν έχουμε κανένα φόβο να καταθέσουμε το οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα, αυτό με τις έρευνες προκαλεί φόβο».

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση