GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ τα "βασανιστήρια" σε μετρό και προαστιακό

Apostolos Tsorakis   Με ρωτάνε όλοι γιατί επιμένω να δείχνω το ξαφνικό χαλί του μετρό & του προαστιακου. Αρχικά γιατί δε πιστεύω στ...

Apostolos Tsorakis 
Με ρωτάνε όλοι γιατί επιμένω να δείχνω το ξαφνικό χαλί του μετρό & του προαστιακου. Αρχικά γιατί δε πιστεύω στις συμπτώσεις. Έκτη λοιπόν ημέρα εφαρμογής των νέων δρομολογίων του μετρό και στις δέκα το πρωί ακυρώνεται από τον προαστιακό ένα δρομολόγιο. Δρομολόγιο που ενώνει την ανατολική άτικη με το κέντρο της Αθήνας μέσω δουκισης πλακέντιας. Καμία ανακοίνωση μέχρι που οι επιβάτες αρχίζουν να δείχνουν ενόχληση. Φεύγουν λοιπόν όλοι από την πλατφόρμα του προάστιακου και κατευθύνομαι μερικες δεκάδες μέτρα πιο πέρα στην πλατφόρμα του μετρό. Σαλαμοποιημενοι μέχρι την Δουκισης πλακεντιας θα υποχρεωθουν να αλλάξουν και εκεί πλατφόρμα για να μετεπιβιβαστουν σε συρμό για Αθήνα. Για να βρουν εκεί ακόμα περισσότερους επιβάτες να αναμένουν το μέτρο που θα τους κατεβάσει στο κέντρο σαλαμοποιημενους.
Συνοπτικά μια διαδρομή μισής ώρας από Παλλήνη - Σύνταγμα ξεπερνά τη μία ώρα, ενώ οι συνθήκες διαδρομής κάτι μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Αν το πρόβλημα είναι οικονομικό και δεν μπορούν να αγοράσουν ανταλλακτικά όπως άκουσα, είτε θα πρέπει να το λύσουν ή να παραιτηθούν. Οι επικεφαλής του μετρό, ο Γενικός γραμματέας του Υπουργείου, ο υπουργός η οποίος άλλος ανίκανος τροφοδοτεί την οργή των απλών πολιτών κάθε κοινωνικής τάξης. Και δεν με ενδιαφέρει η ταμπέλα του κόμματος υπό το οποίο γίνεται ή δρομολογηθηκε η καταστροφή. Με ενδιαφέρει ότι δεκαπέντε χρόνια που χρησιμοποιώ καθημερινά αυτό το μέσο μεταφοράς δεν έχω δει κανέναν από αυτούς, δεξιούς ή αριστερούς να κυκλοφορεί με αυτό.
Σήμερα λοιπόν γίνεται μια μεθόδευση "βασανισμου" των επιβατών με αποτερους σκοπούς πολιτικούς. Το λιγότερο λοιπόν που εγώ μπορώ να κάνω είναι κάθε μέρα να καταγγελω την ηθική χρεοκοπία αυτών που σχεδίασαν και εκτελούν αυτή την σύμπτωση. Και να διατηρώ την ελπίδα ότι δεν θα οδηγηθουν οι άνθρωποι που έχουν υποστεί αυτή την εξευτελιστικη τακτικη σε κοινωνικό αυτοματισμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση