GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αγωνία δανειολήπτριας για τον εφιάλτη του πλειστηριασμού - ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες οικογένειες δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Οι δανειολήπτες περιμένουν ...

Χιλιάδες οικογένειες δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Οι δανειολήπτες περιμένουν με αγωνία τον νέο νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, φιλοδοξώντας ότι οι τράπεζες θα κάνουν ‘γενναίες’ ρυθμίσεις.

“Έχω κάνει προσπάθειες στις οποίες δεν βρήκαν ανταπόκριση. Πήγα μόνη μου έψαξα και βρήκα μία τράπεζα και ζήτησα να μου κάνουν μία ρύθμιση για το σπίτι το οποίο είναι υποθήκη. Μου είπαν ότι πρέπει να πληρώνω 210 ευρώ τον μήνα. Αυτή τη στιγμή τα έσοδα μου είναι 618 ευρώ”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, μία δανειολήπτρια, η οποία αδυνατεί να αποπληρώσει το δάνειο της.

“Άντε μία φορά να πάρεις από κάπου δανεικά, άντε μία άλλη φορά να ζητήσεις μία διευκόλυνση από ένα φίλο. Δεν μπορούμε να γίνουμε και ζητιάνοι”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση