GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΑΕ: Συνεχίζεται το πογκρόμ διώξεων σε βάρος αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Για διώξεις σε βάρος αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητ...

Για διώξεις σε βάρος αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

«Το αμαρτωλό "Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος" συνεχίζει ακάθεκτο τη δράση του. Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε, άλλοι τρεις αγωνιστές, ο Θανάσης Γούναρης πρόεδρος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος, η Αυγή Βουτσινά μέλος του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α και ο Αντώνης Μαυρομμάτης μέλος της Λαϊκής Ενότητας, κλήθηκαν να απολογηθούν για τη δράση τους ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας» σημειώνει στην ανακοίνωση της η ΛΑΕ.

Καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «οι κλήσεις γίνονται με πρωτοβουλία του συγκεκριμένου τμήματος της Γενικής Ασφάλειας, που εντάσσεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη». «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, προκειμένου να εφαρμόσει τις μνημονιακές πολιτικές, χρησιμοποιεί αυταρχικές μεθόδους και πρακτικές, που άλλες κυβερνήσεις δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον τη μεταπολιτευτική περίοδο. Οι διώξεις όμως δεν πτοούν τους αγωνιστές. Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών μαζικοποιείται και ισχυροποιείται» τονίζει στη γραπτή της ανακοίνωση η ΛΑΕ.

«Οι αγωνιστές αλλά και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουν στην κυβέρνηση την απάντηση που της αξίζει» καταλήγει η Λαϊκή Ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση