GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - ΦΩΤΟ

Τον Ελβετό διαιτητή, Β' κατηγορίας της UEFA, Αντριέν Γιάκοτετ όρισε η ΚΕΔ στο «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Κανονι...

Τον Ελβετό διαιτητή, Β' κατηγορίας της UEFA, Αντριέν Γιάκοτετ όρισε η ΚΕΔ στο «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Κανονικά στους ορισμούς ο Τζήλος παρά τις αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ.

Για δεύτερη φορά Ελβετός διαιτητής τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά τον Σαν Φενταγί που είχε διευθύνει το Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, η ΚΕΔ στέλνει τον Αντριέν Γιάκοτετ για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (11/11, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League!

O 35χρονος ρέφερι είναι διεθνής τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ ανήκει στη Β' κατηγορία της UEFA (δύο κατηγορίες κάτω από την Elite). Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει βρεθεί στον δρόμο ελληνικής ομάδας, με εξαίρεση το φιλικό του περασμένου Μαρτίου Αίγυπτος-Ελλάδα 0-1.

Βοηθοί του Γιάκοτετ θα είναι οι συμπατριώτες του, Γιαν Κοεμπέλ καιο Βιτάλ Γιόμπιν, ενώ τέταρτος ο Μανώλης Σκουλάς, με παρατηρητή τον εκ των μελών της ΚΕΔ Χουάν Φερνάντεθ Μάριν.

Από εκεί και πέρα, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φωνάζει για πέναλτι που δεν πήρε στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Θανάσης Τζήλος πήρε σερί ορισμό, μιας και είναι τέταρτος στο Λεβαδειακός-ΟΦΗ.

Το παιχνίδι των ασπρόμαυρων, πάντως, με τον Παναιτωλικό θα διευθύνει ο Τσαμούρης, ενώ της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο άδειο ΟΑΚΑ ο Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Γρατσάνης (Καρατζίκας, Φωτόπουλος, 4ος Τζήλος)

Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα: Ζαχαριάδης (Πάτρας, Σίκπας, 4ος Φωτιάς)

Ξάνθη-Πανιώνιος: Κομίνης (Μπαλτάς, Μεϊντάνας, 4ος Φωτιάδης)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Γιάκοτετ (Κοεμπέ, Γιόμπιν, 4ος Σκουλάς)

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης: Βρέσκας (Ευθυμιάδης, Μ.Δημόπουλος, 4ος Κουμπαράκης)

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος (Ψαρρής, Τριανταφύλλου, 4ος Ευαγγέλου)

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Τσαμούρης (Μπούξμπαουμ, Φίλος, 4ος Μανούχος)

Απόλλων Σμύρνης-Άρης: Κοτσάνης (Κόλλιας, Κωνστάντιος, 4ος Σέζος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση