GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιόνια και κρύο στη Μακεδονία - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Αισθητό είναι το κρύο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος κατέγραψε πτώση τις τελευταίες ώρες. Χιόνια έπεσαν στα ορεινά της Κεντρ...

Αισθητό είναι το κρύο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος κατέγραψε πτώση τις τελευταίες ώρες. Χιόνια έπεσαν στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς όμως να προκληθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Συννεφιά επικρατεί από νωρίς στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης να βρίσκεται στους 6 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιο είναι το σκηνικό του καιρού στις περισσότερες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου ο υδράργυρος βρίσκεται σε μονοψήφιες τιμές.

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στην κίνηση των οχημάτων προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Σελίου και των 3-5 Πηγαδίων στην Ημαθία, ενώ το ίδιο ισχύει για τους οδηγούς που κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους Καστανερής - Λιβαδίων στο Κιλκίς και Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδος στη Χαλκιδική.

Νιφάδες χιονιού έπεσαν στις πόλεις της Κοζάνης, της Καστοριάς και της Φλώρινας, όπου το κρύο είναι τσουχτερό. Η θερμοκρασία στη Φλώρινα έπεσε το πρωί κάτω από το μηδέν, δείχνοντας -1 βαθμό Κελσίου. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης στην Εγνατία Οδό, ενώ αλυσίδες απαιτούνται μόνο σε δρόμους με μεγάλο υψόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση