GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ματώνει» στους δρόμους η Κρήτη - Σοκάρουν οι αριθμοί των νεκρών από τροχαία

Βαρύς είναι ο «φόρος αίματος» στους δρόμους της Κρήτης καθώς κάθε χρόνο χάνονται δεκάδες άνθρωποι σε τροχαία δυστυχήματα. Σύμφωνα...

Βαρύς είναι ο «φόρος αίματος» στους δρόμους της Κρήτης καθώς κάθε χρόνο χάνονται δεκάδες άνθρωποι σε τροχαία δυστυχήματα.

Σύμφωνα με έρευνα του cretapost.gr, φέτος από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν σκοτωθεί 55 άνθρωποι στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νησιού, σε 51 τροχαία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στην Κρήτη.

Τα περισσότερα δυστυχήματα καταγράφονται τον μήνα Μάρτιο, καθώς σε επτά θανατηφόρα τροχαία φέτος, έχασαν τη ζωή εννέα άτομα.

Τα τροχαία δυστυχήματα σε… αριθμούς

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, 51 συνολικά είναι τα θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν από τον Ιανουάριο έως και σήμερα στα οποία χάθηκαν 55 ζωές.

Από τους 55 ανθρώπους οι 40 «έσβησαν» στην άσφαλτο ενώ οι 11 άφησαν την τελευταία τους πνοή στα νοσοκομεία της Κρήτης λίγες ώρες ή και μέρες μετά τα ατυχήματα. Την ίδια ώρα, δύο θύματα φαίνεται πως υπέστησαν καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσαν με αποτέλεσμα να ξεψυχήσουν στο… τιμόνι. Από τους 55 νεκρούς οι 43 ήταν άνδρες, οι 11 γυναίκες και ένα παιδί.

Από τα 51 δυστυχήματα στα 20 ενεπλάκησαν αυτοκίνητα, στα 13 δίκυκλα, τα 8 αφορούσαν παράσυρση πεζού, πέντε άτομα καταπλακώθηκαν από τρακτέρ, στα τρία ενεπλάκησαν ποδήλατα, σε ένα μπουλντόζα και σε ένα «γουρούνα».

28 τροχαία σημειώθηκαν στους δρόμους του νομού Ηρακλείου, 8 στο νομό Λασιθίου, 11 στο νομό Χανίων ενώ 4 στο νομό Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση