GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Να συγχαρώ τον Καλαφάτη, έβγαλε δήμαρχο

Στην διαβεβαίωση ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνουν οι ιδέες της Πρωτοβουλίας, ακόμα κι αν δεν είναι δήμαρχος, προχώρησε ο δήμαρχος...

Στην διαβεβαίωση ότι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνουν οι ιδέες της Πρωτοβουλίας, ακόμα κι αν δεν είναι δήμαρχος, προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
«Να συγχαρώ τον κ. Καλαφάτη. Έβγαλε δήμαρχο. Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Όλοι ας έχουν ένα πράγμα στο μυαλό τους. Όταν λέω ότι θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100 εννοώ και όποιος δεν το καταλάβει τώρα, ας το καταλάβει, είναι οι ιδέες και οι κινήσεις μέσα στην πόλη. Αυτές πρέπει να συνεχιστούν. Έξω από τη δημοτική αρχή θα κάνω τα πάντα για να παραμείνουν», είπε.
Ο κ. Μπουτάρης, επανέλαβε ότι έκανε λάθος στο χρόνο και τον τρόπο στην τοποθέτηση του για το Μακεδονικό.
«Παραδέχθηκα ότι έκανα λάθος για τη χρονική στιγμή της τοποθέτησης μου. Δεν μπορεί να συνεχιστεί μια ιστορία 25 χρόνια, χωρίς καμία πρόοδο, αν θέλεις η πόλη να είναι πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Πρέπει να γίνει μια συνομιλία, είναι επόμενο να υπάρχουν υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές. Έκανα λάθος στο χρόνο και τον τρόπο. Από αυτό το σημείο ως το να με βρίζουν σα να υπέγραψα τη συμφωνία πάει πολύ», σημείωσε.
Όσον αφορά την αστυνομική παρουσία, αυτή η κατάσταση με τα πανεπιστήμια δεν γίνεται μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ, γινόταν χρόνια.
«Τι έκανε η ΝΔ για το άσυλο. Κάναμε επανειλημμένες συσκέψεις για το πως θα απομακρύνουμε την εμπορία από το πανεπιστήμιο. Μόνο η Αστυνομία μπορεί να συλλάβει, ούτε η δημοτική αστυνομία ούτε οι φύλακες του πανεπιστημίου. Η σύγκλητος έχει πάρει μια απόφαση διαρκείας να επεμβαίνει η αστυνομία όταν διαπιστώνει κακουργήματα. Στο Πολυτεχνείο έγινε τις κακομοίρας. Αυτό οι αναρχοαυτόνομοι δεν συμμαζεύονται, δεν είναι το τωρινό το φαινόμενο είναι πολλά χρόνια», δήλωσε.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση