GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακαλύφθηκε το...“αγαπόμετρο” - Η μαθηματική εξίσωση που δίνει την απάντηση

Αν θέλετε να μάθετε πόσο πολύ σας αγαπά το ταίρι σας, την απάντηση υποστηρίζει ότι έχει ερευνήτρια του πανεπιστημίου του Σάουθαμπτ...

Αν θέλετε να μάθετε πόσο πολύ σας αγαπά το ταίρι σας, την απάντηση υποστηρίζει ότι έχει ερευνήτρια του πανεπιστημίου του Σάουθαμπτον, η οποία δημιούργησε για αυτόν τον σκοπό μία μαθηματική φόρμουλα.

Η ερευνήτρια Σούκι Φιν ισχυρίζεται ότι η μαθηματική εξίσωση που δημιούργησε μπορεί να αποφανθεί εάν η αγάπη είναι “απεριόριστη” ή “υπό όρους” και σε ποιο βαθμό. Στην πρώτη περίπτωση, που σημαίνει ότι καμία λογική σκέψη δεν μπορεί να επηρεάσει την αγάπη, η φόρμουλά της δίνει ως αποτέλεσμα τον αριθμό 1. Στην “αγάπη υπό όρους” το αποτέλεσμα κυμαίνεται από 0 μέχρι λίγο μικρότερο του 1 και μπορεί να αλλάζει με τον καιρό, αν η ένταση με την οποία αγαπάει κανείς αυξομειώνεται.

“Μπορεί να κάνεις κάτι που πλήγωσε το ταίρι σου και το αποτέλεσμα να μειωθεί” εξήγησε η ερευνήτρια.

Όπως λέει η ίδια, η φόρμουλα που δημιούργησε βασίζεται στο θεώρημα Μέιζ, το οποίο συνδυάζει τη λογική και την πιθανότητα, ώστε να συσχετίσει την τρέχουσα πιθανότητα με την αρχική.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση