GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισέβαλαν με όπλο και βαριοπούλα για να αδειάσουν το ΑΤΜ του νοσοκομείου Σπάρτης

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο του Νοσοκομείου Σπάρτης έβαλε στο στόχαστρο ομάδα (δύο ή τριών) ...

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρίσκεται στο ισόγειο του Νοσοκομείου Σπάρτης έβαλε στο στόχαστρο ομάδα (δύο ή τριών) αγνώστων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» οι δράστες λειτούργησαν σχεδόν καταδρομικά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, εμφανίστηκαν στη 01:35 προερχόμενοι από τον λόφο που βρίσκεται το εξωκκλήσι της Ανάληψης, επάνω ακριβώς από τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου.

Έσπασαν την εξώπορτα της εισόδου που εκείνη την ώρα ήταν κλειδωμένη και εισέβαλαν στον προθάλαμο του νοσοκομείου. Ενεργώντας αστραπιαία, προσέγγισαν το σημείο που βρίσκεται το ATM, εφοδιασμένοι με ένα όπλο (πιθανότατα κυνηγετική καραμπίνα) και μια βαριοπούλα.

Επέφεραν χτυπήματα στο μηχάνημα, επιχειρώντας να το διαρρήξουν και να αρπάξουν τα μετρητά που βρίσκονταν σε αυτό, ωστόσο όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να φέρουν σε πέρας την… αποστολή τους, εγκατέλειψαν την απόπειρα και τράπηκαν σε φυγή για να αποφύγουν μια πιθανή σύλληψη.

Μάλιστα, οι δράστες αποχώρησαν από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, επιβιβαζόμενοι σε όχημα διαφυγής που τους περίμενε στον εξωτερικό χώρο. Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης που πήραν αποτυπώματα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των θρασύτατων διαρρηκτών.

Όπως ανέφερε στον «Λακωνικό Τύπο» ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, κ. Σωτήρης Μπότσιος, η διοίκηση του ιδρύματος συνεργάζεται με την Αστυνομία για να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ για τον σκοπό αυτό οι αστυνομικοί εξετάζουν και το καταγεγραμμένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση