GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φουντώνει" το πλιάτσικο στα καμένα - Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές

Τέσσερις μήνες μετά την τραγωδία, ο Γολγοθάς συνεχίζεται για τους κατοίκους στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά. Όπως καταγγέλλουν εξαιτίας της ε...

Τέσσερις μήνες μετά την τραγωδία, ο Γολγοθάς συνεχίζεται για τους κατοίκους στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά. Όπως καταγγέλλουν εξαιτίας της ελλιπούς αστυνόμευσης οι κλοπές σε σπίτια που καταστράφηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, αρκετοί κάτοικοι έχουν κυνηγήσει μόνοι τους πλιατσικολόγους.
"Πριν από 15 λεπτά οι επιβαίνοντες ενός ασημί οχήματος είχαν μπουκάρει στο σπίτι του θείου μου. Τους φώναξα και τα μάζεψαν και έφυγαν. Λίγο πριν βγουν στη Μαραθώνος κατέβηκαν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μου" έγραψε στο facebook ένας κάτοικος του Νέου Βουτζά στη σελίδα της ομάδας "Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Βουτζά - Η Πρόοδος".
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η αστυνομική παρουσία έχει αραιώσει στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκουν ελεύθερο πεδίο όλο και πιο συχνά οι πλιατσικολόγοι, οι οποίοι παίρνουν από τα σπίτια οτιδήποτε μπορεί να έχει κάποια αξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση