GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φοιτητές που έχουν αποκλείσει την εί...

Ένταση επικράτησε έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φοιτητές που έχουν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής, δεν επέτρεψαν να περάσει το προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ), με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι. Υπήρξαν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των φοιτητών και των μελών του Συνδέσμου.

Όπως τονίζουν οι φοιτητές δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε κανέναν που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα την πολιτική των μνημονίων, καθώς και την κατάθεση στεφάνων τόσο από το κυβερνών κόμμα όσο και από το ΠΑΣΟΚ.

Οι φοιτητές δεν επέτρεψαν την είσοδο και στον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και στον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη.

Τελικά τόσο ο πρόεδρος του ΕΚΘ όσο και ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, κατάφεραν να περάσουν. Ωστόσο συνάντησαν νέο "μπλόκο" μπροστά από το μνημείο της Πολυτεχνικής. Η ένταση συνεχίστηκε και μπροστά στο μνημείο, με τους Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και Σίμο Δανιηλίδη, να καταθέτουν ότι είχε απομείνει από τα στεφάνια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση