GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσποιήθηκε τη γυναίκα και... αποπλάνησε τέσσερις άνδρες - ΦΩΤΟ

Μία πρωτόγνωρη υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια όπου ένας ομοφυλόφιλος άνδρας καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση γιατί παραπλάνησε τ...

Μία πρωτόγνωρη υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια όπου ένας ομοφυλόφιλος άνδρας καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση γιατί παραπλάνησε τέσσερις ετεροφυλόφιλους άνδρες ώστε να κάνουν σεξ μαζί του.

Ο 33χρονος Ντουάρτε Ξαβιέ εμφανιζόταν ως Άνα στο Tinder, site γνωριμιών και με τις αισθησιακές του φωτογραφίες έπειθε τα αντικείμενα του πόθου του σε συνεύρεση.

Αυτό γινόταν είτε στο σπίτι του είτε σε πάρκα όπου ο ίδιος μεταμφιεζόταν σε γυναίκα ενώ στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ανάγκαζε τα "θύματά" του, ηλικίας από 26 έως 45 ετών, να έχουν δεμένα μάτια.

Ένα από τα θύματά του διαγνώστηκε με μετατραυματική διαταραχή.

Η δράση του Ξαβιέ εκτείνεται από τον Φεβρουάριο του 2016 έως και εφέτος τον Απρίλιο. Συνελήφθη δύο φορές και αφέθηκε ελεύθερος καθώς η έρευνα παρέμενε εκκρεμής. Δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες μέχρι τον Απρίλιο. Κατηγορείται για δύο παραπτώματα ενώ ήταν υπό εγγύηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση