GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι ερευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ορειβατών στο Μέτσοβο

Συνεχίζονται από χθες το απόγευμα οι έρευνες για τον εντοπισμό των ορειβατών που ήταν εγκλωβισμένοι στην περιοχή Μαυροβούνι – Φλέγ...

Συνεχίζονται από χθες το απόγευμα οι έρευνες για τον εντοπισμό των ορειβατών που ήταν εγκλωβισμένοι στην περιοχή Μαυροβούνι – Φλέγκα, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Το βράδυ στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες συνθήκες,έπεφτε χιονόνερο και η θερμοκρασία ήταν χαμηλή, ενώ η ορατότητα σχεδόν μηδαμινή λόγω χαμηλής νέφωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, οι τέσσερις ορειβάτες, είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν και συνομιλούν συνεχώς με το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Ιωαννίνων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ πλησίασαν κοντά στους ορειβάτες, οι οποίοι έριξαν μια κροτίδα που είχαν μαζί τους και όλα έδειχναν πως ο εντοπισμός τους θα ήταν πλέον θέμα χρόνου. Δυστυχώς, μέχρι και αυτή την ώρα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ, δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση