GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο οι νέες πιθανές έδρες της Εθνικής

Η αποχώρηση της Εθνικής Ελλάδος από την Αθήνα και το ΟΑΚΑ ενόψει των προκριματικών του Euro 2020 είναι δεδομένη και σύμφωνα με πλη...

Η αποχώρηση της Εθνικής Ελλάδος από την Αθήνα και το ΟΑΚΑ ενόψει των προκριματικών του Euro 2020 είναι δεδομένη και σύμφωνα με πληροφορίες, η Τούμπα πήρε... κεφάλι για την επόμενη έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Υπάρχει, όμως, αρκετά σοβαρή πιθανότητα να έχει η γαλανόλευκη δύο έδρες για λόγους αποκέντρωσης, με τη δεύτερη να είναι το Παγκρήτιο Στάδιο, παρότι απαιτείται να γίνουν βελτιωτικά έργα, αφού το κοινό της Κρήτης έχει δώσει παλμό παλιότερα σε αγώνες που έγιναν εκεί.

Εντός της εβδομάδας η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα ελέγξει τις εγκαταστάσεις σε Τούμπα, Παγκρήτιο, AEL FC Arena και στο γήπεδο της Ξάνθη για να δει από κοντά τις βελτιώσεις που απαιτούνται. Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις, πάντως, έχουν το μεγάλο μειονέκτημα ότι βρίσκονται σε πόλεις χωρίς αεροδρόμιο και φαντάζει δύσκολο να δώσει εκεί παιχνίδια η εθνική ομάδα.

Η τελική απόφαση θα επικυρωθεί στο επόμενο Δοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση