GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίδυμες γέννησαν με διαφορά μερικών λεπτών - ΦΩΤΟ

Δίδυμες αδελφές στην Καλιφόρνια μπήκαν στη διαδικασία τοκετού σχεδόν την ίδια ώρα με αποτέλεσμα να γεννήσουν με διαφορά περίπου μί...

Δίδυμες αδελφές στην Καλιφόρνια μπήκαν στη διαδικασία τοκετού σχεδόν την ίδια ώρα με αποτέλεσμα να γεννήσουν με διαφορά περίπου μίας ώρας.

Σύμφωνα με το sanfrancisco.cbslocal.com, οι 23χρονες Bao Nhia Julia Yang και Bao Kou Julie Yang ήταν προγραμματισμένο να γεννήσουν με διαφορά δύο ημερών.

“Άρχισα να πονάω και ήξερα ότι πρόκειται να γεννήσω. Το είπα στην αδελφή μου και μου είπε πως και εκείνη αισθάνεται πόνους και πως μπορεί να γεννήσει”, είπε η μία από τις αδελφές, μιλώντας στο KGPE.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο αδελφές γέννησαν το βράδυ της Κυριακής στο Κοινοτικό Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο στο Φρέσνο.

Η νοσοκόμα Laura Schleicher που ήταν παρούσα στους τοκετούς δήλωσε ότι στα 18 χρόνια που εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν της έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

Πηγή πληροφοριών: sanfrancisco.cbslocal.com

Πηγή ΦΩΤΟ: metro.co.uk, Twitter/@MissConnieTran

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση