GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειρουργήθηκε στον αστράγαλο ο Ράφα Ναδάλ

Αποσύρθηκε από το τελευταίο Masters της χρονιάς στο Παρίσι ο Ράφα Ναδάλ καθώς αντιμετώπιζε τράβηγμα σε κοιλιακό μυ. Ωστόσο, ήταν ο...

Αποσύρθηκε από το τελευταίο Masters της χρονιάς στο Παρίσι ο Ράφα Ναδάλ καθώς αντιμετώπιζε τράβηγμα σε κοιλιακό μυ. Ωστόσο, ήταν ο πόνος στον δεξί αστράγαλο που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής γιατρός, Άνχελ Κότορο, η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

«Η εγχείρηση διήρκεσε 35 λεπτά. Ο Ράφα είναι ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις, δεν είχε καμιά νευρικότητα και δεν θα χρειαστεί πατερίτσες για πολύ καιρό, γιατί θα δουλέψει στην πισίνα και το νερό», ανέφερε ο γιατρός, οποίος ωστόσο δεν διευκρίνισε πόσο καιρό θα απουσιάσει από τα γήπεδα ο κορυφαίος τενίστας.

Πάντως, το 2018 δεν ήταν καλή χρονιά για τον Ναδάλ καθώς έχει αποσυρθεί από τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Τον Σεπτέμβριο αποχώρησε από το US Open καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στα γόνατα. Νωρίτερα, στο Masters 1.000 του Μαϊάμι αποχώρησε επειδή δεν ένιωθε καλά εξαιτίας της ζέστης σε ματς κόντρα στον Βόσνιο, Νταμίρ Τζουμούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση