GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μασούρας: Όποιος έρχεται στην Εθνική να δίνει και την ψυχή του

Ο Γιώργος Μασούρας, έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Εθνικής ομάδας και παρά την απογοήτευση από την ήττα, τόνισε πως η Ελλάδα μπ...

Ο Γιώργος Μασούρας, έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Εθνικής ομάδας και παρά την απογοήτευση από την ήττα, τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί στην πορεία να τα καταφέρει αρκεί όλοι να δίνουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο άσος του Πανιωνίου:

«Όπως το είπατε. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος και ήθελα να κερδίσουμε. Να συνδυαστεί αυτή η πρώτη εμφάνισή μου με νίκη. Έτυχε η Εσθονία να κάνει μία ας το πούμε φάση και να βάλει γκολ. Εμείς κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε και φτάνουμε στο να είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε από υποδεέστερη ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής.

Εάν συνεχίσουμε έτσι και σε τέτοιο μοτίβο θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Όποιος έρχεται στην Εθνική πρέπει να δίνει και την ψυχή του. Αυτή η ομάδα είναι που κουβαλά μεγάλη ιστορία στις πλάτες της. Έχει πολύ μέλλον. Έγινε αυτό που έγινε και πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Εάν συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα υπάρχει διάθεση από όλα τα παιδιά. Ένα σύνολο αποτυχημένων αποτελεσμάτων δεν ήταν καλό. Έχουμε την δίψα να φέρουμε ξανά την Εθνική εκεί που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση