GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία σε βάρος του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΠΑ

Της Άννας Κανδύλη Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του πρώην δ...

Της Άννας Κανδύλη

Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ), Θεόδωρου Κιτσάκου.

Η δίωξη αφορά στα χρέη της εταιρείας «Ελληνικά Χημικά Λιπάσματα» και στο ότι φέρεται να μην προέβη στις κατάλληλες ενέργειες για την είσπραξη τους. Ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος δύο στελεχών της εταιρείας «Ελληνικά Χημικά Λιπάσματα» για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην απιστία.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Αυγούστου 2018 είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλων 11 προσώπων με καταγγελόμενη ζημία σε βάρος της επιχείρησης αερίου άνω των 115 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση