GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικό - "Παντρεύτηκε" τον νεκρό αρραβωνιαστικό της - ΦΩΤΟ

Η μέλλουσα νύφη πρόσθεσε με photoshop τον νεκρό αρραβωνιαστικό της στις φωτογραφίες του γάμου και τις δημοσίευσε την ημέρα που είχαν προγ...

Η μέλλουσα νύφη πρόσθεσε με photoshop τον νεκρό αρραβωνιαστικό της στις φωτογραφίες του γάμου και τις δημοσίευσε την ημέρα που είχαν προγραμματίσει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης.

Η Debbie Gerlach βυθίστηκε στη θλίψη όταν ο αρραβωνιαστικός της, Randy Zimmerman, σκοτώθηκε σε ένα τροχαίο με τη μηχανή τους, το Φεβρουάριο, λίγους μήνες πριν τον γάμο τους.

Παρά την απώλεια του συντρόφου της, η Debbie αποφάσισε να κάνει την φωτογράφιση του γάμου όπως το είχαν σχεδιάσει μαζί, στην έρημο Tuscan, στην Αριζόνα, φορώντας το νυφικό της. Στόχος της ήταν να έχει για πάντα τις γαμήλιες φωτογραφίες, ενός γάμου που δεν ήταν γραφτό να γίνει. Έτσι, πρόσθεσε στη συνέχεια με τη βοήθεια της τεχνολογίας και τον Randy.

Η νεαρή γυναίκα δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο facebook την ημέρα του γάμου της γράφοντας "σήμερα θα ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Σήμερα έπρεπε να είναι η ημέρα που θα παντρευόμουν τον καλύτερό μου φίλο".

Πηγή: Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση