GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛεΜπρόν: Ξέρω ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή στους Λέικερς

Μεταμέλεια έδειξε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για την έκρηξή του την περασμένη εβδομάδα μετά την ήττα των Λέικερς από τους Τίμπεργουλβς. Ο «Β...

Μεταμέλεια έδειξε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για την έκρηξή του την περασμένη εβδομάδα μετά την ήττα των Λέικερς από τους Τίμπεργουλβς.

Ο «Βασιλιάς» τόνισε πως η φετινή ομάδα του Λος Άντζελες αποτελείται από αρκετούς νεαρούς παίκτες, οπότε θα πρέπει να είναι αρκετά υπομονετικός.

«Δεν έχω αλλάξει τίποτα προς τα έξω, αλλά με ξέρετε. Ξέρετε ποιος είμαι. Την προηγούμενη εβδομάδα παραλίγο να… σπάσω. Αλλά έπρεπε να κάνω πίσω και να πω στον εαυτό μου ότι ξέρω σε τι διαδικασία μπήκα» δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στο «Yahoo Sports» και πρόσθεσε:

«Η διαδικασία αυτή μου κάνει καλό. Απλά, θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω υπομονή. Έχουμε ένα γκρουπ με νεαρούς παίκτες. Παίζουμε καλά τώρα τελευταία και προσπαθούμε να χτίσουμε κάποιες καλές συνήθειες. Αυτό έχει σημασία τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση