GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Λουκέτο" σε σχολείο της Θεσσαλονίκης λόγω προβλήματος στατικότητας

Σε γειτονικά σχολεία αναμένεται να μεταφερθούν οι μαθητές του 54ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης τα Χριστούγεννα, καθώς το συγκε...

Σε γειτονικά σχολεία αναμένεται να μεταφερθούν οι μαθητές του 54ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης τα Χριστούγεννα, καθώς το συγκεκριμένο σχολείο εμφανίζει κάποιο στατικό πρόβλημα όπως προέκυψε από την πρώτη φάση προσεισμικού ελέγχου που διενεργείται σε σχολεία της πόλης.

Η πρώτη φάση του προσεισμικού ελέγχου πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο και έχουν ήδη προκύψει κάποια ευρήματα για τα σχολεία, όπως λέει στον Τύπο της Θεσσαλονίκης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Θανάσης Παππάς.

“Στην οδό Ολυμπιάδος το 54ο εμφανίζει κάποιο στατικό πρόβλημα και πρέπει να προχωρήσουμε σε εδαφοτεχνική και στατική μελέτη”, τονίζει ο κ. Παππάς και προσθέτει ότι πρέπει “σύντομα και χωρίς πανικό τα παιδιά να πάνε σε άλλα σχολεία για να υλοποιηθεί το έργο και να έχουμε ένα ασφαλές σχολείο”.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και η αντιδημαρχία Παιδείας ώστε να διερευνήσει τη διαθεσιμότητα που υπάρχει στα σχολεία που βρίσκονται στη γύρω περιοχή.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση