GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή: Το άγχος "σκοτώνει'' τη λίμπιντο

Το άγχος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε 2.066 ενήλικες στο Ηνωμέ...

Το άγχος είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε 2.066 ενήλικες στο Ηνωμένο Βασίλειο με το 45% των ερωτηθέντων να συμφωνούν.

Σύμφωνα με την daily mail, στην έρευνα που έγινε από το BBC Radio 5 LIve, ακολουθεί η σωματική υγεία με 32%, τα προβλήματα στην ψυχική υγεία με 26%, η απόκτηση παιδιών με ποσοστό 20% και η δουλειά με 18%. Η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών έχει αρνητικό αντίκτυπο στο 12% των ερωτηθέντων.

Μάλιστα, οι μισοί άνδρες της έρευνας δήλωσαν ότι είναι χαρούμενοι με τη σεξουαλική τους ζωή ενώ οι γυναίκες έφτασαν το 53%. Το 58% νιώθει αυτοπεποίθηση για τις ερωτικές του επιδόσεις αλλά και το 38% των ανδρών και το 1/4 των γυναικών δήλωσε έλλειψη ικανοποίησης.

Επίσης, η έρευνα ανέδειξε και τη διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών ως προς το πως βλέπουν την απιστία και τα προκαταρκτικά. Οι γυναίκες θεωρούν πολύ σημαντικά τα φιλιά και τα προκαταρκτικά ενώ οι άντρες θέλουν να περνούν κατευθείαν στη σεξουαλική επαφή. Οι γυναίκες, ωστόσο, πιστεύουν ότι το φιλί με άλλον ή το διαδικτυακό σεξ θεωρούνται απιστία ενώ μόνο οι μισοί άντρες δείχνουν να συμφωνούν με αυτήν την άποψη.

Οι στατιστικές υποστηρίζουν ότι το 74% των Βρετανών έχει νιώσει στρες ή δυσκολία στο να αντεπεξέλθει την περασμένη χρονιά, με τις γυναίκες να υποφέρουν περισσότερο, να αγχώνονται και συνεπώς να σκοτώνουν τη λίμπιντό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση