GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαροπαλεύει νεογέννητο που δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας - ΦΩΤΟ

Ένα βρέφος λίγων ημερών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού δέχθηκε επίθεση από ένα από τα μπουλ τεριέ των γονιών του. Το άνεργο...

Ένα βρέφος λίγων ημερών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού δέχθηκε επίθεση από ένα από τα μπουλ τεριέ των γονιών του.

Το άνεργο ζευγάρι συντετριμμένο συνελήφθη υπό την υποψία της παραμέλησης ανηλίκου ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με την καταβολή εγγύησης σύμφωνα με την αστυνομία. Ο παππούς του μικρούλη αποδίδει το γεγονός σε ένα εφιαλτικό ατύχημα κι επιμένει ότι η κόρη του με τον γαμπρό του είναι εκπληκτικοί γονείς.

Οι γείτονες περιγράφουν τους σκύλους του ζευγαριού ως μοχθηρούς και επιθετικούς. Ένας άλλος άνδρας τονίζει ότι είχεε προειδοποιήσει τον πατέρα του βρέφους καθώς τα σκυλιά δεν είχαν συνηθίσει την παρουσία μωρού και θα ζήλευαν που αυτό θα είχε την προσοχή του πλέον.

Τα σκυλιά πλέον βρίσκονται σε αστυνομικό καταφύγιο, ενώ το αγοράκι από το Πετέρμπορο δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή αφού έχει υποστεί βαρύτατους τραυματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση