GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bomb: Χτυποκάρδια για Λαζόπουλο-Ντενίση-Τσιμιτσέλη-Κορινθίου!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Απανωτές είναι οι «βόμβες» που σου έχω για την επίσημη πρεμιέρα του «Χτυ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Απανωτές είναι οι «βόμβες» που σου έχω για την επίσημη πρεμιέρα του «Χτυποκάρδια στα θρανία» που θα δοθεί αύριο το βράδυ στο θέατρο «Ήβη»που φιλοξενεί επιτυχώς την υπερπαραγωγή αυτή των Θεατρικών Σκηνών.Πάμε μια-μία τις «βόμβες»; Πηγές έγκυρες λένε πως ανάμεσα στους πλείστους καλεσμένους ανήκουν και οι κάτωθι:

-Η Μιμή Ντενίση φέρεται να είναι έτοιμη να δώσει το παρών της στην επίσημη του«Ήβη» μια και σ’αυτή πρωταγωνιστούν στενοί φίλοι και συνεργάτες της όπως ο Κώστας Βουτσάς Κατερίνα Γερονικολού κι είναι παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών που όλα δείχνουν πως θα συνεργαστούν άμεσα. Που βρίσκεται η «βόμβα»σε αυτό; Πως η Μιμή θα πάει-αν πάει τελικά-στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Λαζόπουλος,ο οποίος την έχει καυτηριάσει σε σατυρικές εκπομπές του.Ο Λάκης θα είναι φυσικά εκεί. Τι θα γίνει όταν συναντηθούν; Λάβετε θέσεις!Κάμερες,φώτα και φύγαμε!

-ΒΟΜΒΑ2η. Την παράσταση θα απολαύσει ο σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού Γιάννης Τσιμιτσέλης! Οι δύο τους έχουν βγει δημοσίως,έχουν επιβεβαιώσει πως είναι μαζί, αυτή όμως θα είναι η πρώτη...επίσημή τους εμφάνιση-δες επίσημη στην...επίσημη,οπότε θα έχουμε την απόλυτη χαρά των παπαράτσι.

-ΒΟΜΒΑ3η. Παρούσα στην αυριανή επίσημη θα είναι και η ξανθιά πια Μαρία Κορινθίου! Η Μαρία που θα παίξει στο «Η νεράιδα και το παλικάρι» θα παρακολουθήσει την Κατερίνα που παίζει στα «Χτυποκάρδια»! Και οι δύο αναμετριούνται με ρόλους που έχει σφραγίσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

-Ε,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ. Αρκέσου σε αυτούς που «πρόδωσα»για την ώρα.Θα... πέσει η Αθήνα αύριο!Ραντεβού στο «Ήβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση