GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέι: Η ΕΕ δεν θα επαναδιαπραγματευθεί τη συμφωνία για το Brexit

Εάν το βρετανικό συμβούλιο απορρίψει τη σημερινή εκδοχή της συμφωνίας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, η Ευρωπ...

Εάν το βρετανικό συμβούλιο απορρίψει τη σημερινή εκδοχή της συμφωνίας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα διαπραγματευθεί τη συμφωνία του Brexit, ξεκαθάρισε η πρωθυπουργός της Τερέζα Μέι.

«Πιστεύω ότι εάν ήταν να πάμε πάλι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να πούμε 'λοιπόν, δεν άρεσε αυτή η συμφωνία, μπορούμε να έχουμε μια άλλη;’…. δεν νομίζω ότι θα έρθουν και θα μας πουν θα σας δώσουμε μια καλύτερη συμφωνία», είπε η Μέι στο ραδιόφωνο του BBC ενώ απαντούσε σε ερωτήματα ακροατών.

Ερωτηθείσα επανειλημμένως εάν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που χάσει στην ψηφοφορία για την έγκριση της συμφωνίας – μια διαδικασία που αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρίου – δήλωσε ότι η προτεραιότητά της είναι αυτή να περάσει με την πρώτη προσπάθεια και όχι το δικό της μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση