GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγινε μια... άλλη για να νικήσει το bullying - Έδωσε 40.000 ευρώ σε πλαστικές - ΦΩΤΟ

Μία 24χρονη γυναίκα επιζητώντας να νικήσει τα σημάδια που της άφησε στην ψυχή της το bullying που είχε υποστεί, έδωσε το εξωφρενικ...

Μία 24χρονη γυναίκα επιζητώντας να νικήσει τα σημάδια που της άφησε στην ψυχή της το bullying που είχε υποστεί, έδωσε το εξωφρενικό ποσό των 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις ώστε να γίνει αγνώριστη και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της.

Η Σελίν Σεντίνο από τη Ζυρίχη υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις ενώ μόνο για αυξητική στήθους μπήκε τρεις φορές στο χειρουργείο.

Όπως ομολογεί, στην εφηβεία της είχε βαρεθεί να τη λένε άσχημη ενώ πολλές φορές έλεγε ψέματα ότι είναι άρρωστη για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους νταήδες που την παρενοχλούσαν. Οι ανασφάλειές της την οδήγησαν στο να συγκεντρώσει χρήματα από την εργασία της ως κομμώτρια κι έτσι κατάφερε να πληρώσει για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια από τον Σεπτέμβριο 2013, η Σελίν έχει υποβληθεί σε τρεις αυξητικές στήθους, μαζί με επεμβάσεις σε μύτη, μάγουλα, χείλη και πηγούνι αλλά και βλέφαρα.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση