GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος εισαγγελέων στα γραφεία της Deutsche Bank

Έφοδο πραγματοποίησαν εισαγγελείς στα γραφεία της Deutsche Bank. Σύμφωνα με το Reuters 170 αξιωματούχοι, αστυνομικοί και ελεγκτές της εφο...

Έφοδο πραγματοποίησαν εισαγγελείς στα γραφεία της Deutsche Bank. Σύμφωνα με το Reuters 170 αξιωματούχοι, αστυνομικοί και ελεγκτές της εφορίας συμμετέχουν στην έρευνα που διεξάγεται για ξέπλυμα χρήματος.
Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί μέχρι τώρα σε έξι γραφεία της γερμανικής τράπεζας και στρέφονται σε δύο πρόσωπα του προσωπικού που κατηγορούνται ότι βοήθησαν πελάτες να ιδρύσουν off- shore εταιρείες προκειμένου να ξεπλύνουν χρήμα από εγκληματικές δραστηριότητες, σύμφωνα με αξιωματούχο που συμμετέχει στην έρευνα.
Η τράπεζα έχει επιβεβαιώσει ότι λειτουργούσε ως ανταποκρίτρια τράπεζα για την Danske Bank στην Εσθονία.
«Ο ρόλος μας είναι να διεκπεραιώνουμε πληρωμές για την Danske Bank», δήλωσε εκπρόσωπος της Deutsche Bank. «Τερματίσαμε αυτή τη σχέση το 2015 αφού εντοπίσαμε ύποπτη δραστηριότητα».
Οι μετοχές της Deutsche Bank υποχωρούσαν 3% νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση