GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γουίλιαμς-Γκος: Με κρατάει ξύπνιο η κατάκτηση της EuroLeague - BINTEO

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος κάνει τα πρώτα του βήματα στην EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή εστίασε στην περίπτωσή του. Μάλιστα, οι Ντέιβ...

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος κάνει τα πρώτα του βήματα στην EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή εστίασε στην περίπτωσή του.
Μάλιστα, οι Ντέιβιντ Μπλατ, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου και Αξέλ Τουπάν μίλησαν για τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος δεν έκρυψε πως ονειρεύεται να κατακτήσει την EuroLeague με τους ερυθρόλευκους.
«Ήταν τιμητικό για εμένα που αποτέλεσα την πρώτη μεταγραφή αυτού του προπονητή σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Όταν μου τηλεφώνησε και υπέγραψα το συμβόλαιο, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα"» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ , ο οποίος ρωτήθηκε και για τον... δάσκαλό του, τον Βασίλη Σπανούλη:
«Και τι δεν μπορείς να μάθεις από εκείνον; Έχει πολλές εμπειρίες τόσο εντός, όσο κι εκτός του γηπέδου. Κάνει τα πάντα για να νικήσει. Ανυπομονώ να περάσω έναν ολοκλήρωσε χρόνο μαζί του, να μπω στο μυαλό του και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ».
Επίσης, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν έκρυψε πως «αυτό που με κρατάει ξύπνιο είναι να σκέφτομαι τον τίτλο της EuroLeague. Είχα την τύχη πέρσι να παρακολουθήσω το Final Four στο Βελιγράδι και ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Σκεφτόμουν πως κάποια μέρα πρέπει να παίξω κι εγώ. Είναι τρελό που είμαι στην EuroLeague με μία ομάδα με μεγάλες επιτυχίες και που έχει βρεθεί σε Final Four. Ελπίζω να κατακτήσουμε την EuroLeague».
Ο Ντέιβιντ Μπλατ παρατήρησε πως «ο Νάιτζελ είναι ένα ξεχωριστό παιδί, έχει δεσμευτεί και είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κάνει το επόμενο βήμα», ενώ ο Βασίλης Σπανούλης πρόσθεσε:
«Διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα. Έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας. Περιμένουμε πολλά από εκείνον. Εκτός του γηπέδου είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι ταλαντούχος μέσα στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής συνεργαζόμαστε πολύ καλά».
Ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε πως «μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Φυσικά πέρσι έκανε μία σπουδαία σεζόν με την Παρτιζάν και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είναι εδώ».
Τέλος, ο Αξέλ Τουπάν δήλωσε: «Περνάμε πολύ χρόνο μαζί εκτός του γηπέδου. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχει πολλές δυνατότητες, είναι ακόμα νέος και είμαι σίγουρος πως θα έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση