GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκοψε την ανάσα η επίδειξη του F-16 στο Ηράκλειο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με το κεφάλι ψηλά ήταν οι κάτοικοι του Ηρακλείου που βρέθηκαν στον Καράβολα το πρωί της Κυριακής προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδε...

Με το κεφάλι ψηλά ήταν οι κάτοικοι του Ηρακλείου που βρέθηκαν στον Καράβολα το πρωί της Κυριακής προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδειξη του μαχητικού αεροσκάφους F-16 με χειριστή τον Επισμηναγό (Ι) Δημήτρη Βολακάκη, στο πλαίσιο εορτασμού του Αγίου Μηνά, Πολιούχου του Ηρακλείου.

Ο Επισμηναγός με τις πιλοτικές του ικανότητες κατάφερε να συγκινήσει το πλήθος που τον χειροκροτούσε όση ώρα έκανε τις φιγούρες του πάνω από την πόλη του Ηρακλείου.
H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» (F-16 Demo Team) αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκτέλεσης αεροπορικών επιδείξεων, που σκοπό έχει να διαδώσει την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την τόνωση του ηθικού τόσο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της Ελληνικής κοινωνίας ενώ παράλληλα προβάλλει την μαχητική ικανότητα και το γενικότερο έργο της Πολεμικής Αεροπορίας. Το αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση των αεροπορικών επιδείξεων είναι τύπου F-16C Block 52+.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση