GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Football Leaks: Προειδοποίησε τον Αμπράμοβιτς να μην λιποθυμήσει λόγω της προμήθειας των μάνατζερ του Καντέ

Όταν η Τσέλσι έκανε δικό της τον Ενγκολό Καντέ το 2016 στην τιμή των 38 εκατ. ευρώ, ακόμη και στους "μπλε" δεν φαντάζοντ...

Όταν η Τσέλσι έκανε δικό της τον Ενγκολό Καντέ το 2016 στην τιμή των 38 εκατ. ευρώ, ακόμη και στους "μπλε" δεν φαντάζονται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μέσα σε δύο χρόνια θα είχε εκτοξεύσει την αξία του πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Γάλλος χαφ είναι ο καλύτερος στη θέση του σε όλον τον κόσμο. Οι δύο που τον πίστεψαν περισσότερο ήταν οι μάνατζέρ του, αυτοί που τον πήγαν από την πρωταθλήτρια Αγγλίας, τότε, στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Τα 38 εκατ. ευρώ που κόστισε ο Καντέ φαίνονται λίγα μπροστά στην αξία και την προσφορά του, ωστόσο η τελική τιμή ήταν πάνω από 50 εκατ. ευρώ, διότι 12 εκατ. ευρώ ήταν η προμήθεια των εκπροσώπων του! Ο Γκρεγκορί Ντακάντ έλαβε από το deal 7 εκατ. ευρώ, ενώ ο Αμπντελκαρίμ Ντουίς... ό,τι απέμεινε.

Για το πώς «έσπασαν» τα μεροκάματα στους μάνατζερ, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς -σύμφωνα με τη διαρροή των Football Leaks- ενημερώθηκε αργότερα μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από το δεξί του χέρι, την Μαρία Γκρανόβσκαγια, η οποία τον προειδοποίησε να μην λιποθυμήσει όταν δει το ποσό της προμήθειας.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση