GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Δήλωση "φωτιά" από τη Μέγκι μετά την αποχώρησή της - Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram

Για την τριάδα της φωτιάς του Greece’s Next Top Model μίλησε η Μέγκι Ντίο, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. «Μας ένωσε πά...

Για την τριάδα της φωτιάς του Greece’s Next Top Model μίλησε η Μέγκι Ντίο, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

«Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε και οι τρεις. Ήταν όμως το κλίμα μέσα στο σπίτι που δεν μας βοηθούσε. Υπήρχε ανταγωνισμός. Εγώ ένιωθα πως υπάρχει ανταγωνισμός και από την Εύη προς εμένα», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου».

«Ο καβγάς μεταξύ μας έγινε γιατί τελευταία είχα καταλάβει γιατί μάλλον ούτε εμείς οι τρεις ήμασταν τόσο φίλες όσο προσπαθούσαμε να το δείξουμε. Το κλάμα της Έυης δεν το θεώρησα ψεύτικο, πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου και να ξεσπά στα συναισθήματα. Πρώτη φορά ήταν συναισθηματική. Δεν νομίζω ότι το έκανε από τύψεις. Εμείς πράγματι είχαμε κάποια θέματα μεταξύ μας, εμείς ήμασταν μόνο 3, οι άλλες ήταν 13. Οι αντιδράσεις μας ήταν πάντα πιο έντονες γιατί συναναστρεφόμασταν μεταξύ μας», τόνισε.

Είχε προηγηθεί ανάρτησή της στο στο instagram.

Η Μέγκι έγραψε: «Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ειδικά όλα τα fan club μου. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ούτε και με όλους αυτούς που με κρίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση