GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Η Τσακουρίδου τα χώνει στην Εύη Ιωαννίδου - Ποια αντιπαθεί και ποια θεωρεί διπρόσωπη - ΒΙΝΤΕΟ

Έξω από τα δόντια μίλησε η Άννα Τσακουρίδου που πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model. Μιλώντας στην εκπομ...

Έξω από τα δόντια μίλησε η Άννα Τσακουρίδου που πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model. Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», απάντησε στις ερωτήσεις αλλά και στα σχόλια χρηστών του twitter.

Σχετικά με τον καβγά της Ξανθούλας με την Ειρήνη Ερμίδου είπε: «Είμαι με την Ξανθή γιατί οι κοπέλες είχαν κάνει γενικά άσχημα σχόλια για εκείνη και είναι λογικό να την έριχνε όλο αυτό μέσα στο σπίτι. Η Ερμίδου δεν είναι κακός χαρακτήρας αλλά πολλές φορές δεν σκέφτεται αυτά που λέει και δεν τα λέει έστω πιο κομψά… Πιστεύω ότι θα ωριμάσει με τα χρόνια και θα καταλάβει τα λάθη της».

Αναφερόμενη στην περίφημη τριάδα του GNTM τόνισε: «Πολλές φορές με έπιασε η τριάδα και έκραζε τα άλλα κορίτσια… Σχολίαζαν Αμανατίδου, Ζαχαριάδου και Γαρυφαλλιά. Η Μέγκι και η Εύη είχαν προηγούμενα με δύο κοπέλες από τη Θεσσαλονίκη και τα έφεραν και στο παιχνίδι…».

Συγκεκριμένα για την Εύη Ιωαννίδου είπε: «Ήταν χειρότερη από ότι έδειχνε στις κάμερες. Είχε υφάκι έντονο, δεν κατέβαινε με τίποτα το φρύδι της…».

Ωστόσο δεν είναι η Εύη που αντιπάθησε περισσότερο στο ριάλιτι, αλλά η Σοφία Ζαχαριάδου. « Όσο καιρό έμεινε δημιουργούσε εντάσεις. Αν έμενε περισσότερο μέσα στο σπίτι η Εύη θα φαινόταν μπροστά της ένα άκακο χαριτωμένο γατάκι».

Τέλος, ερωτηθείσα ποια θεωρεί διπρόσωπη μέσα στο GNTM, είπε τη Χριστιάννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση