GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "καρφιά" της Γαρυφαλλιάς για τις συμπαίκτριές της μετά την αποχώρησή της από το GNTM - ΒΙΝΤΕΟ

"Ήταν η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση. Η 'τρελή' αποφάσισε να φύγει από μόνη της. Δεν μου άρεσε γενικά όλο αυτό που γιν...

"Ήταν η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση. Η 'τρελή' αποφάσισε να φύγει από μόνη της. Δεν μου άρεσε γενικά όλο αυτό που γινόταν με τα κορίτσια...", δήλωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Greece's Next Top Model, αν και της ανακοινώθηκε πως παραμένει στο παιχνίδι μετά τη δοκιμασία της φωτογράφισης.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μετά την αποχώρησή της, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση, πετώντας "καρφιά" για κάποιες από τις συμπαίκτριές της, λέγοντας ότι υποκρίνονται.

"Έβλεπα πολλούς ψεύτικους χαρακτήρες, να μη βγαίνουν αληθινοί μπροστά στους κριτές. Μου φαινόταν ότι κάποιες φορές οι κριτές δεν το καταλάβαιναν και με ενοχλούσε γιατί εγώ το καταλάβαινα.. Χάρηκα πάρα πολύ που έφτασα μέχρι εδώ Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Είχα πιο πολλά να δώσω, αλλά θα τα δώσω έξω", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση