GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αισιόδοξος για την πορεία του Ποταμiού ο Θεοδωράκης!...

Αισιόδοξος για την πορεία του Ποταμιού μετά το συνέδριό του εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσ...

Αισιόδοξος για την πορεία του Ποταμιού μετά το συνέδριό του εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OpenTV στην Έλλη Στάη:
«Εκφράζουμε κάτι που κανείς άλλος δεν μπορεί να εκφράσει στον πολιτικό χώρο» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το Ποτάμι θα είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή.
Στο ερώτημα αν τον πτοούν οι δημοσκοπήσεις απάντησε ότι έχει επιλέξει να συνεχίζει παρά τα όποια εμπόδια συναντά. «Προφανώς οι δημοσκοπήσεις δεν είναι πάντα ευχάριστες», συμπλήρωσε, «αλλά έχουμε και τις δημοσκοπήσεις που γίνονται ανάμεσα στους Έλληνες του εξωτερικού – οι οποίοι θα πρέπει να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές – και εκεί το Ποτάμι είναι τρίτη δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση