GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύελλα αντιδράσεων για τη «selfie» του Σαλβίνι

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι να αναρτήσει «self...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι να αναρτήσει «selfie» στο διαδίκτυο, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστός λίγο πριν επισκεφθεί περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.
Ο Σαλβίνι βρίσκεται στην Βενετία και κάτω από την φωτογραφία γράφει ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί την περιοχή του Μπελούνο. «Όποιος σταματά έχει χάσει το παιχνίδι», προσθέτει ο ηγέτης της Λέγκα.
Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών του ίντερνετ, οι οποίοι διερωτήθηκαν, μεταξύ των άλλων «τι μπορεί να είναι αυτό που κάνει τον υπουργό Εσωτερικών τόσο εύθυμο, την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από την κακοκαιρία και θρηνεί δεκάδες νεκρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση