GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντι - ΠΑΟΚ

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει σήμερα στη Βουδαπέστη ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Βίντι για την 4η αγωνιστική του Europa League. Το enikos.gr θα ...

Έναν πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει σήμερα στη Βουδαπέστη ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Βίντι για την 4η αγωνιστική του Europa League. Το enikos.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του αγώνα.
Ο Δικέφαλος γνώρισε ήττα σοκ από τους Ούγγρους με 2-0 στην Τούμπα και χρειάζεται τη νίκη για να βρεθεί ξανά σε θέση οδηγού για τη 2η θέση του ομίλου.
Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στη φετινή σεζόν εκτός έδρας στην Ευρώπη, με δυο νίκες (Βασιλεία, Μπάτε) και δύο ισοπαλίες (Σπαρτάκ Μόσχας, Μπενφίκα).
Η 11άδα της Βίντι: Κόβατσικ, Βινίσιους, Φιόλα, Χάντζιτς, Χούστι, Νέγο, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάς, Στσέποβιτς και Μιλάνοφ.
Η 11αδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Πρίγιοβιτς.
Στον πάγκο της Βίντι: Τούχβελ, Κόβακς, Μπέρετς, Χότζιτς, Νικολόφ, Ταμάς, Χάνγκια.
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Χατσερίντι, Ακπόμ, Ουάρντα, Κάνιας.
Διαιτητής είναι ο Τούρκος Αλί Παλαμπιγίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση