GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στο My Style Rocks - Κουδουνάρης σε παίκτρια: Δεν σου επιτρέπω να αναφέρεις ξανά το όνομα μου - ΒΙΝΤΕΟ

Έχουμε δει κι έχουμε δει καβγάδες στο My Style Rocks, ωστόσο αυτό που έγινε στο επεισόδιο της Πέμπτης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τ...

Έχουμε δει κι έχουμε δει καβγάδες στο My Style Rocks, ωστόσο αυτό που έγινε στο επεισόδιο της Πέμπτης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Την συζήτηση, η οποία τελικά κατέληξε σε καβγά, ξεκίνησε ο Στέλιος Κουδουνάρης λέγοντας στα κορίτσια ότι βάζουν υψηλές βαθμολογίες παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις θα έπρεπε ν βαθμολογηθούν διαφορετικά.

Σε εκείνο το σημείο, το λόγο πήρε η Φωτεινή λέγοντας συγκεκριμένα πως εκείνη πια προκειμένου να αποφύγει τη μουρμούρα βάζει υψηλότερες βαθμολογίες με τον κριτή να της λέει πως έχει αλλάξει και δεν πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο.

Μέχρι τότε όλα ήταν ήρεμα, όταν όμως στη συζήτηση μπήκε η Τζίνα, η οποία ουσιαστικά κατηγόρησε τον Στέλιο Κουδουνάρη πως κι εκείνος το έχει κάνει, τότε ποιος είδε τον κριτή και δεν τον φοβήθηκε.

Δείτε τι απάντησε στην παίκτρια στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση