GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέγκι από το Next Top Model αποκαλύπτει: Υπάρχουν στιγμές που η μία θέλει να φάει την άλλη - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέγκι αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη, ανέφερε για τη συγκατοίκησ...

Η Μέγκι αποκαλύπτει τι συμβαίνει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη, ανέφερε για τη συγκατοίκηση με τα άλλα κορίτσια στο ριάλιτι μοντέλων, μιλώντας στην εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου": «Είναι δύσκολο να συνυπάρχουμε τόσα κορίτσια σε ένα σπίτι, δεν ταιριάζουμε όλες με όλες. Είμαι μία κοπέλα που δεν πολυμιλάει με το υπόλοιπο γκρουπ. Έχω δέσει πάρα πολύ με δύο κορίτσια, με τη Μικαέλα και την Εύη, αλλά δεν χρειάζομαι και πάρα πολλά άτομα γύρω μου χρειάζομαι λίγους και καλούς».

«Είναι θέμα χαρακτήρα εμείς είμαστε τρεις πολύ δυναμικές προσωπικότητες εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συμβιβαστώ, πολλά πράγματα που τα θεωρώ περίεργα και που δεν μου αρέσουν θα τα κρίνω κατευθείαν χωρίς να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου οπότε πιστεύω πως αυτό είναι ένα κοινό θέμα που αντιπροσωπεύει κι εμένα και την Εύη και τη Μικαέλα, είμαστε λίγο παρόμοιες σε αυτό το κομμάτι και παρεξηγούμαστε πάρα πολύ εύκολα», συνέχισε.

Τέλος για τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα κορίτσια του GNTM, τόνισε: «Γενικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και μην ξεχνάτε πως υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός σε αυτόν το χώρο, υπάρχουν στιγμές που η μία θέλει να φάει την άλλη, όχι μεταξύ μας στην παρέα μας, αλλά με τα άλλα τα κορίτσια».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση